top of page

O nama

Preduzeće Fotometrik d.o.o. je osnovano 1990. godine u Beogradu.

Pored proizvodnje sigurnosnih holograma u vidu nalepnica ili folije za toplotno otiskivanje nudimo i usluge u oblasti zaštite brendova i raznih dokumenata, proizvodimo razne vrste luksuznih nalepnica i etiketa u rolni tehnikom zlatotiska, bar kod nalepnice i nalepnice za deklarisanje proizvoda, magnezijumske klišee za zlatotisak i slepu štampu.

Izrađujemo plastične kartice sa hologramom ili bez za razne namene: članske, za ostvarivanje određenih bonusa, lojalti kartice, ID kartice ... Ili nam možete dostaviti vaše odštampane kartice na hologramsku zaštitu.

Takođe, nudimo i uslugu zlatotiska na vašem odštampanom materijalu, nudimo veliki izbor folija za zlatotisak, kao i uslugu digitalnog zlatotiska - direktno iz fajla na papir!

DSCF0009.JPG

 

30 GODINA SA VAMA I UZ VAS!

NAŠA MISIJA I VIZIJA

 

Od samog osnivanja pa do danas, preduzeće Fotometrik d.o.o. je imalo za cilj da svojim klijentima pruži najkvalitetnije proizvode i najkvalitetniju uslugu u ovoj oblasti.

Konstantno podižući svoje standarde, unapređivali smo svoje znanje i iskustvo tokom 30 godina rada u ovoj oblasti. Raspolažemo velikim mašinskim parkom koji obuhvata: liniju za proizvodnju holograma, liniju za proizvodnju magnezijumskih klišea, mašine za nanošenje holograma i zlatotiska u tabaku ili rolni, doradne mašine koje obuhvataju sečenje, platifikaciju, laminiranje, spiralno povezivanje, formiranje tvrdih korica, broširan povez ... digitalnu štampu, sublimacionu štampu.

Ono što nas odlikuje je velika fleksibilnost koja nam omogućava da klijentima pružimo najkvalitetniju uslugu u što kraćem roku. Veliki lager repromaterijala koji konstantno dopunjujemo i proširujemo, omugaćava nam da zadovoljimo sve zahteve kupaca u najkraćem mogućem roku.

Naša misija je da stvorimo kvalitetan vizuelni uticaj koji će vaši proizvodi imati na kupca!

bottom of page