top of page

Hologrami

DSCF0967.JPG

Teško ih je kopirati, nemoguće ignorisati ...

Širok spektar proizvoda nalazi se pod pretnjom od falsifikovanja: medikamenti, hrana za bebe, prehrambeni i organik proizvodi, rezervni delovi za automobile i mašine, elektro materijal, softveri, alkoholna pića, parfemi i kozmetika, odeća, sportska oprema i odeća, igračke, satovi ...

Pojavom falsifikata određenog brenda, poverenje u kompaniju gube kako kupci tako i distributivna mreža. Pored gubitka profita, kompanije se susreću i sa dodatnim zakonskim i profesionalnim troškovima dok ne dokažu da su postale žrtve falsifikatora.

U nekim slučajevima, prodaja falsifikovanih proizvoda može da izazove stvarnu opasnost za potrošače. Ako su tu uključeni medikamenti, alkoholna pića sumnjivog porekla, rezervni delovi za automobile i mašine ... životi ljudi su direktno ugroženi.

Kao odgovor na potrebe kompanija za zaštitom njihovih proizvoda od falsifikovanja, razvijen je hologram kao optička komponenta, trenutno prepoznatljiva golim okom koja garantuje autentičnost proizvoda.

Holograme je veoma teško kopirati ili reprodukovati, tako da se zbog ove svoje osobine široko koriste za potrebe zaštite određenih proizvoda i dokumenata od falsifikovanja.

bottom of page